Siste nyheter

 

04.06.2022 – Nesodden-Rescue 2022

Årets store utendørs begivenhet "Nesodden-Rescue 2022" går av stabelen siste lørdag i august 27/8 på Nesodden. Sjøstjerna arrangere for 7 år på rad Nesodden-Rescue. Det er et utendørs livredningsstevne med løpsøvelse på Skolkelfallsletta og board-ski-svømming-redning i åpent vann på Helvik strand. Alle er velkomne til å delta og se på. Du må være en trygg svømmer for delta på vannaktivitetene. Trykk her for hele invitasjonen.

 

Påmelding gjøres ved å sende mail til styret@sjostjerna.com.  Husk å oppgi navn og alder. Om ikke annet opplyses er deltaker med på alle øvelser. Gi også beskjed om behov for å låne utstyr.

Vi har mange oppgaver som vi trenger folk til, så setter pris på tilbakemelding fra foreldre som kan ta i et tak med enkle oppgaver på konkurransedagen. Om vi blir mange behøver det ikke være så lange økter.

Vi ønsker alle en god sommer og ser frem til stort oppmøte.

 

 

03.06.2022 – Sunnaas åpner ikke før til høsten

Det har vært flere forsøk på å fylle bassenget på Sunnaas med oppstartsproblemer. Slik det ser ut nå vil ikke bassenget åpne før til høstsesongen august/september.

 

 

14.02.2022 – Ordinær vårsesong for svømmekurs er over

Vi har fortsatt stor aktivitet på klubbnivå, men den ordinære kurssesongen er over. Våre sider blir oppdatert med ny sesong før ferien og høstens svømmekurs blir lagt ut rundt skolestart. De som gikk på kurs denne våren har fortrinnsrett.

 

 

Følg med på denne nyhetssiden for siste oppdaterte informasjon om bassenger, stengninger og utsettelser!