Siste nyheter

22.10.2017 - Deltagere på Folkebad
Som flere har lagt merke til renoverer Sunnaas flere av byggene sine og har masse utstyr nede ved den nærmeste parkeringsplassen til bassenget. Benytt derfor parkering opp ved siden av Rema 1000 og gå ned til bassenget. Vi gjør samtidig oppmerksom på at det ikke er tillatt å benytte Sunnaas sykehus sine strømuttak for el-biler - det er kun for ansatte.

14.08.2017 - Påmelding til kurs og klubb er nå åpen
Velkommen til en ny svømmesesong med oppstart uke 38 for alle våre kurs. Klubbdelen starter opp litt tidligere. Du melder deg på for høst 2017 ved å velge påmelding til venstre. Om du ikke får opp påmeldingssiden trykk oppdater knappen rett nedenfor.
Folkebadet starter opp mandag 28/8 i Sunnaas svømmehall og er åpen for alle. Det gis medlemsrabatt og ditt medlemskap støtter også vårt arbeid. Se Folkebad i toppmenyen for mer informasjon.

06.08.2017 - Kurs-og klubbtilbud oppdatert
Våre hjemmesider er oppdatert for sesongen høst 2017 - vår 2018.
- For kurstilbud velger du Kurs i toppmenyen. Dette dekker svømmeopplæring og perfeksjonering, samt voksenkurs i crawl.
- For klubbtilbud velger du Klubb i toppmenyen. Dette dekker treningstilbud innen svømming og livredning, samt forklaring på satsningsgruppa - det er her barn og ungdom velg å ha svømming og livredning som sin idrett.
Vi jobber med en løsning for å effektivisere påmelding til kurs/trening, men foreløpig gjelder det samme som i fjor. Påmelding for denne sesongen starter natt til mandag 14/8-17 kl.00:01 (samme uke som skolen starter opp).

Følg med på denne nyhetssiden for siste oppdaterte informasjon om bassenger, stengninger og utsettelser!