Siste nyheter

 

19.01.2022 – Kursstart denne uka

All kursaktivitet på Myklerud og Alværn starter denne uka.

Vi vil fortsatt forsøke holde en viss avstand i garderober. På Myklerud venter de som skal på kurs til fem på halv. På Alværn veksler vi mellom 2 jente og 2 gutte garderober.

Det oppfordres til at barnet møter mentalt forberedt og opplagt til kurstimen. Det er en fordel å spise ett lett måltid en snau time før oppstart. Med litt mat i magen er barnet mer opplagt og begynner ikke å fryse så raskt.

Barnet bør ha vært på toalettet før kurstimen begynner.

Fra garderoben opp til svømmehallen kan det være litt kaldt, så stort håndkle eller badekåpe anbefales.

Det er en fordel med tettsittende badetøy og svømmebriller, og bruk badehette/hårstrikk om langt hår.

Barn som er syke skal ikke møte til time.

 

 

12.01.2022 – Kursstart utsatt

Det er stort frafall blant våre instruktører grunnet dagens karanteneregler og vi har derfor besluttet å utsette kursstart med en uke på Myklerud og Alværn.

 

 

09.01.2022 – Kursstart vårsesongen 2022

Sjøstjerna ønsker alle sine medlemmer et riktig godt nyttår. Vi starter opp kursaktivitet på Myklerud og Alværn til uka. Da det kun ble 9 kursuker forrige sesong vil vi forsøke å avholde 11 kursuker denne sesongen. Vi er prisgitt at kommunen klarer å holde skolebassengene åpne.

 

Om du lurer på kurstider eller vil melde deg på kurs kan du følge denne linken: https://www.tryggivann.no/finnkurs.aspx. I "Søk etter aktivitet" velger du Opplæringstype: «Alle» og Kommune: «Nesodden». Om kurset du ønsker å melde deg på er fullt, kan du velge venteliste kurs eller sende en mail til kurs@sjostjerna.com.

 

 

15.11.2021 – Sunnaas svømmehall åpning utsatt igjen

Under vedlikehold av Sunnaas svømmehall er det fremkommet strukturelle skader der noe av rammeverket må fjernes og støpes opp igjen. Det gjør at åpning blir utsatt til nærmere sommeren om alt går etter planen.

På den positive siden er kommunen i dialog med Sunnaas om etablering av en avtale som gir publikum langt mer adgang til svømmehallen med åpent folkebad i helger og på dagtid.

 

 

Følg med på denne nyhetssiden for siste oppdaterte informasjon om bassenger, stengninger og utsettelser!