Siste nyheter

 

09.03.2020 – Koronasmitte Sunnaasbassenget

På denne linken https://www.sunnaas.no/beredskap finner du oppdatert informasjon om utbruddet av koronasmitte i sykehuset: enten du er pasient eller pårørende, ansatt eller student, leder eller samarbeidende helsepersonell. Vi holder jevnlig kontakt med Sunnaas og kommunelege, og vil umiddelbart informere om en eventuell stengning.

Siste: Sunnaas og alle skolebasseng på Nesodden er stengt med umiddelbar virkning. Kommuneoverlege ønsker at idretten avlyser alle gruppeaktiviteter inntil ny beskjed. Folkebadet er stengt i dag.

 

23.01.2020 – Kurstilbud for vårsesongen 2020 runde 2 er klart

Kursprogrammet for vårsemesteret runde 2 er oppdatert og klart for påmelding. Velg kurstilbud for mer informasjon.

 

23.01.2020 – Årsmøte for 2019 i Sjøstjerna

Årsmøte for 2019 i Sjøstjerna avholdes onsdag 4. mars kl.18:30 på Alværn ungdomsskole. Det vil bli merket på hovedinngangsdøren hvilket klasserom det skal være på.

Saker du ønsker å ha behandlet må være styret i hende 2 uker før årsmøte, altså innen 19.februar.

Vi ønsker tilbakemelding på om du kommer.

 

04.01.2020 – Sesongstart vår 2020 starter neste uke

Ny sesong starter mandag. Vi har flere plasser igjen på de fleste av våre kurs og minner foreldre om viktigheten av ikke bare å lære barn å svømme, men også gleden av å bli en gode svømmer. Har ditt barn forsøkt flere idretter og ikke funnet det rette, er kanskje svømming og livredning det dere søker. Vi ønsker å skape vinnere på flere plan.

Folkebadet starter mandag 6/1, men blir dessverre stengt lørdag 11/1 grunnet internstevne.

 

21.11.2019 – Sjøstjerna 30 år markeres på NIF-huset 11/1-2020

Sjøstjerna SLK ble opprettet 18/10-1989 og ble 30 år i år. Dette markeres med enkel bevertning på NIF-huset, Berger stadion lørdag 11/1-20 kl.18:00.

Alle våre medlemmer i klubbdelen som deltar på aktivitetene S3, S33 og oppover med foreldre, samt voksne og instruktører som har eller har hatt tilknytning til Sjøstjerna ønskes velkommen. Vi ber om at de som kommer sender en mail til styret@sjostjerna.com med antall for en viss kontroll med innkjøp.

Vel møtt!

 

17.08.2019 – Årets utendørsstevne Nesodd-Rescue 2019 på Helvik siste helg i august

Sjøstjerna arrangere for 4 år på rad utendørs livredningsstevne Nesodd-Rescue 2019 på Skolkelfallsletta fra kl.8:30 og Helvikstrand fra 11:00. Alle svømmedyktige er velkomne til å delta og se på. Se her for mer informasjon.

 

15.08.2019 - Velkommen til en ny sesong med svømming og livredning på Nesodden

Sjøstjerna benytter kursportalen tryggivann.no (Norges Svømmeforbund sin svømmeskole) til kurspåmelding. Her må dere opprette en bruker dersom dere ikke allerede har, og all påmelding vil framover skje herfra. Kursstedene vil fortsatt være Sunnaas, Alværn og Myklerud.

Kursinnhold er lagt opp etter Trygg-i-Vann sin progresjonsstige, som du kan finne mer informasjon om det på Norges Svømmskole. Observer oppstart alle kurs er uke 37 i år og påmelding starter tirsdag 20/8. Uke 39 og 40 (høstferie) er det ingen kurs grunnet EM i livredning der mange av våre instruktører deltar.

Folkebadet starter opp lørdag 31/8 og er deretter åpent mandager og lørdager med stengt når skolefri (uke 40). Observer våre fordeler ved medlemskap i Sjøstjerna (venstremeny: Registrering: Medlemskap) - for mer informasjon og parkering se her.

En full oversikt med beskrivelse av våre kurs finner du ved å trykke her (Kurstilbud).

For deg som kan svømme finner du mer informasjon om trening innen svømming og livredning for barn, ungdom og voksne ved å trykk her (Trening).

 

Følg med på denne nyhetssiden for siste oppdaterte informasjon om bassenger, stengninger og utsettelser!