Siste nyheter

 

08.03.2023 – Dokumenter til Årsmøte Sjøstjerna

Alle dokumenter til Årsmøte for 2022 finner du i menyvalg til venstre «Årsmøte».

 

09.02.2023 – Årsmøte Sjøstjerna

Årsmøte for 2022 åpent for alle våre medlemmer avholdes onsdag 15. mars kl.18:30 på Alværn ungdomsskole. Det vil bli merket på hovedinngangsdøren hvilket klasserom det skal være på.

For logistikk ønsker vi tilbakemelding på om du kommer.

 

Saker du ønsker å ha behandlet må være sendt til styret senest to uker før årsmøte, altså innen 1. mars på styret@sjostjerna.com.

 

Våre vedtekter med blant annet agenda finner du i meny til venstre. Saksdokumentene vil være tilgjengelig på nettsiden vår senest en uke før årsmøtet.

Vel møtt!

 

12.10.2022 – Voksencrawl på Sunnaas

Ønsker du å forbedre dine svømmeferdigheter eller kanskje delta i triatlon? 

Da har Sjøstjerna Svømme- og Livredningsklubb det perfekte tilbudet for deg.

 

Vi starter opp Crawl teknikk og Crawl trening for voksne i Sunnaas svømmehall. 

Teknikk er for helt nybegynnere med veiledning, og trening for de mer erfarne med egentrening. 

 

- Crawl teknikk -

På Crawl teknikk jobber vi med å få til flyt i crawl- og ryggsvømmingen.

Forkunnskaper: Kan svømme 200 m uten pause, trygg under vann og trygg på dypt vann.

Mål: Crawl med rytmisk pusting 50 m og rygg 50 m.

Tid og sted: Sunnaas svømmehall torsdag kl. 21.00-22.00 med oppstart torsdag 13/10.

Antrekk: Det anbefales tettsittende badeantrekk (ikke badeshorts) og svømmebriller. 

I de tekniske øvelsene er det en stor fordel med zoomers (korte svømmeføtter) eller vanlige svømmeføtter om du har.

 

Begge aktiviteter har samme pris kr 1400 (+ medlemskap kr 100) og varighet frem til jul (10 ganger).

 

Påmelding gjøres ved å gå inn på Trygg-i-vann.

Under "Søk etter aktivitet" velger du

- Opplæringstype: Alle

- Kommune: først Viken og deretter Nesodden

Da skal du få opp begge aktivitetene og trykker "Meld meg på" til ønsket aktivitet.

 

 

08.08.2022 – Presisering påmelding til svømmeskolen

Velg Svømmeskole for utfyllende informasjon om vårt kursopplegg eller gå dirkete til Trygg-i-vann for påmelding. Er du usikker på ditt barns svømmeferdighetsnivå kan du bruke nivåvelgeren.

 

09.07.2022 – Påmelding til ny kurssesong er i gang

Sjøstjerna har inngått et samarbeid med DFI på administrering av svømmeskolen. Opplegget er endret fra å ha fakturering og påmelding for en hel sesong til månedlig fakturering. Alle som har vært påmeldt tidligere er nå automatisk påmeld neste periode. Ønsker du ikke å delta tar du kontakt med kurs@sjostjerna.com så ordner vi det. Vi vil minne alle foreldre på at svømming er mye mer enn bare å holde hodet over vann. Når vi så legger til livredningsdel, der man også skal klare å redde andre ute under varierende forhold og fortsatt ivareta egen sikkerhet, er det en vei å gå. Sjøstjerna har i år et mer omfattende vann-tilbud enn noen gang tidligere.

 

Svømmeskolen (Trygg-i-vann) foregår i bassengene på Alværn og Myklerud og starter på nivå Hval med anbefalt aldersgrense 5 år. For de noe eldre som kan crawl har Sjøstjerna tilbud om Medleygruppa (C-parti), Rekruttgruppa (B-parti) og Satsningsgruppa (A-parti). I tillegg vil vi forsøke å opprette en treningsgrupper med fokus på svømming og livredning, og en voksengruppe (Masters). Disse gruppene vil svømme på Sunnaas mandager og onsdager. Hele kabalen er ikke helt lagt enda, men vi oppdaterer fortløpende våre nettsider og tryggivann.no med tilbud og tider.

 

Nytt av året er tilbudet om barnehagesvømming i bassengene på Alværn og Myklerud. Dette foregår i barnehagetiden og er et gratistilbud til alle barn mellom 4-6 år på Nesodden. Barnehager som ev. ikke har meldt seg på kan fremdeles gjøre det ved å kontakte styret@sjostjerna.com.

 

Fra høsten tar Nesodden kommune over driften av det store bassenget på Sunnaas sykehus. Det betyr at folkebadet, som tidligere har vært driftet av Sjøstjerna SLK, nå driftes av Nesodden kommune. Alle spørsmål om åpningstider og tilbud i regi av kommunen rettes til Nesodden kommune.

 

 

04.06.2022 – Nesodden-Rescue 2022

Årets store utendørs begivenhet "Nesodden-Rescue 2022" går av stabelen siste lørdag i august 27/8 på Nesodden. Sjøstjerna arrangere for 7 år på rad Nesodden-Rescue. Det er et utendørs livredningsstevne med løpsøvelse på Skolkelfallsletta og board-ski-svømming-redning i åpent vann på Helvik strand. Alle er velkomne til å delta og se på. Du må være en trygg svømmer for delta på vannaktivitetene. Trykk her for hele invitasjonen.

 

Påmelding gjøres ved å sende mail til styret@sjostjerna.com.  Husk å oppgi navn og alder. Om ikke annet opplyses er deltaker med på alle øvelser. Gi også beskjed om behov for å låne utstyr.

Vi har mange oppgaver som vi trenger folk til, så setter pris på tilbakemelding fra foreldre som kan ta i et tak med enkle oppgaver på konkurransedagen. Om vi blir mange behøver det ikke være så lange økter.

Vi ønsker alle en god sommer og ser frem til stort oppmøte.

 

 

Følg med på denne nyhetssiden for siste oppdaterte informasjon om bassenger, stengninger og utsettelser!